categories

Presentatie multidisciplinaire partners

Om je op elk mogelijk gebied te kunnen ondersteunen, werkt GroeneVersterking samen met ARBO-arbeidsdeskundigen, gemeenten, school-ouders- en ondersteuning, re-integratiebureau's, centrum voor zitvoorzieningen en werkplekaanpassingen, fysiotherapeuten, orthopedagogen, voedingsdeskundigen, schuldhulpverleners en juridische dienstverleners.

 

Elke (hulp)dienst of organisatie heeft zijn eigen specifieke expertise!

 

Samenwerkingsverband VO/VSO Midden-Holland & Rijnstreek

Het Samenwerkingsverband VO/VSO Midden Holland Rijnstreek biedt passend onderwijs in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard (met uitzondering van Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek), Waddinxveen en Zuidplas (alleen de kernen Moordrecht en Zevenhuizen/Moerkapelle) (deze gemeenten tezamen vormen de subregio Midden-Holland) en in Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop (tezamen Rijnstreek).

Website VO/VSO

 

 

 

 

Hennekes, centrum voor zitvoorzieningen en werkplekaanpassingen

Reïntegratievoorzieningen

Maatwerk Aangepaste Zitoplossingen, Hulpmiddelen, begeleiding en advies bij Arbeidsongeschiktheid, Letselschade en Chronische klachten

 

Met een uitgebreid team van behandelaars en specialisten uit diverse disciplines verzorgen wij een succesvolle totaal aanpak die niet stopt bij de behandeling van uw klachten alleen, maar u ook ondersteund bij de terugkeer naar het optimaal functioneren in het dagelijks leven en arbeid.

 

Ons Revalidatie en Reïntegratie begeleiding omvat: praktische, medische en psychologische begeleiding, arbeidskundig, juridisch en ergonomisch advies als ook de realisatie van alle hulpmiddelen, ergonomische en aangepaste bureaustoelen, werkstoelen en overige voorzieningen. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe zit-, rug- en nekklachten.

Website Hennekes