categories

Vitaliteit van menselijk kapitaal

U of uw medewerker voelt zich minder vitaal

Niet vitaal zijn gaat verder dan alleen “een tijdje uit de running” zijn. Het heeft meestal een diepgaand effect op ons als mens, waardoor een snelle terugkeer niet vanzelfsprekend is.

 

Voelt u zich minder fit en vitaal dan u zou willen? Ervaart u een hoge werkdruk? Slaapt u slecht en/of bent u prikkelbaar? Verzuimt u af en toe of bent u bang dat u gaat verzuimen vanwege deze klachten?

 

De omstandigheden (ziekte, verlies, reorganisatie, privéomstandigheden) zorgen meestal al voor een moeilijke periode waarbij niet zelden het zelfbeeld verstoord raakt of andere psychische symptomen optreden.

 

Als u hier verandering in wilt, dan bent u bij GroeneVersterking aan het juiste adres!

Voor wie en welke herstelprogramma's verzorgt GroeneVersterking

GroeneVersterking is er voor u, als u langdurig (al langer dan twee - drie maanden) kampt met klachten. Als u overal al geweest bent. En als het maar niet beter wordt – ondanks de zorg van uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog.

Lees meer over de symptomen

 

Herstelprogramma's in de natuur

  • Wilt u in het herstelprogramma individueel begeleid worden?

Wij hebben een actieve methode ontwikkeld waarmee wij u stapsgewijs door middel van praten en bewegen in de natuur laat ervaren dat herstel op eigen kracht mogelijk is. Lees verder bij module 1

 

  • Wilt u een herstelprogramma in een klein groepje, met of zonder individuele begeleiding?

Wij hebben een relaxed en inspirerend programma ontwikkeld waarbij u 1 dag in de (werk - arbeidsverzuim week) voor een bepaalde periode werkt aan uw gezondheid. Lees verder bij module 2

 

  • Herstelprogramma op maat

Op basis van behoefte en wensen stellen wij een dagprogramma voor uw medewerker(s) of cliënt(en) samen. Interessant voor werkgevers, UWV, ARBO diensten, verzekeringsmaatschappijen, gemeenten (werk & inkomen), bedrijfsartsen. Lees verder bij Op Maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er wordt veel van werkgevers verwacht.

 

Naast bedrijfseconomische verantwoordelijkheid bent u ook verantwoordelijk voor het personeelsbeleid.

 

Gezond en vitaal personeel heeft een positief effect op het rendement van de organisatie.

 

GroeneVersterking staat voor een gezondheidsbeleid en gezamenlijke verantwoordelijkheid voor zowel werkgever als werknemer.

 

Lees verder!